The Shamen terug? Nee it’s Just Jack

Gisteren hoorde ik een hit op de radio en ik dacht even, hé leuk The Shamen hebben weer een hit. Maar ik blijk het dus mis te hebben. (What happend to The Shamen bekend van onder andere de lofzang hit op xtc: Ebenezer good en Move any Mountain). De hit die ik hoorde was van Just Jack met Starz in their eyes. Op de site van Nieuwe Revu een video interview met deze sympathieke Engelsman.

 

Lees ook:Autonomous Festival for Queer Politics Amsterdam
Lees ook:Nieuw op gay.blog polls, oktober; wat was jou zomerhit voor 2007?
Lees ook:Speelfilm Brokeback Mountain vanavond op tv
Lees ook:Jack Gyllenhaal weer single
Lees ook:Interview maker celeb weblog Perez Hilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>