Documentaire over travestie andersom: drag-kings.

Vanavond 22 februari op Rtl4 22:55 een documentaire over travestie andersoms, beter bekent als drag-kings: meiden en vrouwen die zich kleden en optreden als mannen. 'De stoere kerels' van Club Casanova worden gevolgd bij hun performances. Lees je dit nu te laat dan is er altijd nog de film Venus Boyz op dvd te huur waarin ook de avonturen van een groep worden gevolgd bij hun verkleedpartijen.

Lees ook:Mr. Humphries is free
Lees ook:Bruno breekt in op modeshow Milaan
Lees ook:Homofoben krijgen forse huurverhoging
Lees ook:Bear Necessity in Odeon Amsterdam
Lees ook:Gay Night in Pathé de Munt Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>