Nog meer Geer & Goor? Glaasje op.. laat je souffleren.

Dacht je dat je met schimpscheuten en scheten Geer & Goor wel zo'n beetje het dieptepunt van Nederlandse televisie was bereikt. Nee we kunnen nog dieper in de drek zakken. Oud en toen al fout duo Bonnie & Viola doen een feestje hier, een versnisage daar en weer één of ander party ter meerdere eer en glorie van een bn'er en zijn goede doel. Je zou bijna meeleven met dit meelij wekkend duo dat de hele dag met champagne aan de lip nipt. Kijk een patatje oorlog kan lekker zijn maar elke week? Bonnie in betere tijden met diverse clips waaronder 'Klopf an bei mir' met haar toenmalige begeleidingsband Unit Gloria.

Lees ook:Bestuurslid COC Haarlem Vrijwilliger van het Jaar
Lees ook:Lijstje van aardige links
Lees ook:LGBT’s: kijk niet naar de Winterspelen!
Lees ook:Fluitje Peter, Bjorn & John – Young Folks
Lees ook:Movember – laat je snor staan voor een goed doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>