Modeshow van genders tijdens Midzomergrachtfestival Utrecht

Zondag 18 juni organiseert de Alliantie Genderdiversiteit vanaf 15.30 uur in het Gritfpark in Utrecht de ‘Modeshow van Genders‘, tijdens de Parkdag van het Midzomergracht Festival. Mensen met uiteenlopende genders paraderen over de catwalk. De show wordt gepresenteerd door jongerentrainer Raïsa Sambo Davis.

Als de modellen over de catwalk lopen, wordt hun verhaal en visie over gender voorgelezen. De Alliantie Genderdiversiteit deed eerder dit jaar een onderzoek naar de beleving van genderdiversiteit en hoe het ervoor staat me tbewustwording in de maatschappij. Het eindrapport wordt op deze modeshow uitgereikt aan activiste en jurist Olave Basabose.

Lees ook:Maandag 20 februari: lancering TransVote!
Lees ook:Rechter VS riskeert zware straf omdat hij aids ‘de homoplaag’ noemde
Lees ook:Website over ‘laatste taboe’ – homo en sport
Lees ook:Lezing ‘Twee Vrouwen’ bij COC Limburg
Lees ook:Orange Catwalk tegen homohaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>