Gay Living: eerste seniorencomplex voor roze ouderen in Rotterdam

Rotterdam krijgt een seniorencomplex voor roze ouderen. Gay Living wil tientallen woningen bouwen voor LHBT senioren. Naar eigen zeggen het eerste, maar in Amsterdam worden al 14 koopwoningen gebouwd: ‘de Roze Hallen’, naar mijn weten het eerste roze woonproject van het land.

Waarschijnlijk is het verschil dat het in de havenstad gaat om een zorgcomplex voor roze ouderen: zelfstandig wonen, met aanvullende voorzieningen op het gebied van zorg, sport en uitgaan. Gay Living wil projecten opzetten in de vier grote steden en is op zoek naar locaties waar tenminste vijftig appartementen voor roze ouderen kunnen worden gebouwd.

Lees ook:COC Limburg organiseert debat alternatieve woonvormen voor lhbt-ouderen in Glaspaleis Heerlen
Lees ook:Eerste netwerkbijeenkomst van platform Mokum Roze
Lees ook:Honderdduizend ouderen zijn homo of lesbo
Lees ook:Eerste Roze Loper homovriendelijke ouderenzorg
Lees ook:Roze vijftigplussers gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>