Welke winkels moeten LHBT’s boycotten vanwege Trump?

Met de kerstinkopen voor de deur heeft de Amerikaanse homo-site The Advocate in het kader van de na de verkiezingen gestarte campagne Welcome to Resistance een lijst samengesteld met firma’s die de roze medemens zou moeten boycotten sinds Trump tot president is gekozen. Winkels kunnen de code groen krijgen voor Oké, geel voor twijfelachtig en rood voor not done.

Rood krijgt – hoe kan het ook anders – alles dat de naam Trump draagt, zoals hotels, golfbanen, parfums en kleding. Ook alle producten van Paris Hilton zijn roodgekleurd, want zij gaf openlijk toe voor Trump te hebben gekozen. Verder staan er onder meer op de rode lijst; een biermerk, een casino, kippen van een bepaald merk en het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. Maar dat stond al op de no-go-lijst, sinds de sultan van Brunei eigenaar is en hij in eigen land homo’s bestraft met dood door steniging.

Geel krijgt een waslijst plekken die niet van Trump zijn, maar waar zijn producten worden verkocht, net als plekken waar juwelen en andere producten van dochter Ivanka Trump te koop zijn. Ook onder meer NASCAR auto’s, The National Inquirer en winkels in gebouwen die tot het Trump-imperium behoren, hebben een twijfelachtig verleden wat de contacten met de miljardair betreft en zijn volgens The Advocate goed voor geel.

Lees ook:Trump & LGBT’s – The Advocate: ‘Welcome to the Resistance’
Lees ook:Crisisnummers overspoeld door ongeruste transgenders sinds Trump is gekozen
Lees ook:Donald Trump ziet homohuwelijk niet zitten
Lees ook:Republikeinen willen anti-homowetten terugdraaien zodra Trump president is
Lees ook:Geen Gay Pride zonder regenboogvlag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>