Europride – Transpride, 30 juli t/m 7 augustus

Deze zomer organiseert TransAmsterdam voor de derde keer de TransPride: negen dagen met een gevarieerd programma, feestelijk, vermakend en soms serieus. De TransPride wordt gehouden van 30 juli tot en met 7 augustus in Q-Factory, Atlantisplein 1 in Amsterdam. Programma: zie website.
Dit jaar introduceert TransAmsterdam voor het eerst drie TransPride ambassadeurs die ieder op hun ‘eigenwijze’, datgene waar de TransPride voor staat, vertegenwoordigen. De lancering was in het Amsterdam Museum op vrijdag 17 juni, de dag waarop ook de reprise van de tentoonstelling Transmission opende.

Lees ook:Lancering TransPride Ambassadeurs in Amsterdam Museum
Lees ook:Lancering TransPride ambassadeurs 2017
Lees ook:Amsterdam TransPride 2017
Lees ook:TransPride pre party
Lees ook:TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>