Dolce & Gabbana kiezen eieren voor hun geld

Dolce & Gabbana kiezen eieren voor hun geld. Het Italiaanse ontwerpersduo kreeg een storm van protest over zich heen na uitspraken over ‘onnatuurlijke, synthetische’ kinderen van roze koppels. Zanger Elton John riep op tot een boycot van het (overigens homoseksuele) duo. Andere celebs volgden, verkochten hun D&C-spullen en schonken de opbrengst aan goede doelen die zich inzetten voor roze gezinnen.

In een interview met CNN zegt het duo nu toch voor IVF en adoptie door homo- en lesbokoppels te zijn. Gabbana  weet zijn mening aan zijn traditionele Siciliaanse opvoeding: ‘Ik geloof in een traditioneel gezin (…) Zo ben ik nu eenmaa (…) We love everything. Ik uitte gewoon mijn eigen mening.’ Dolce zei in een verklaring aan ABC News andere soorten gezinnen ‘net zo legitiem’ te vinden: ‘Het is nooit onze bedoeling geweest om te oordelen over de keuzes die anderen maken.’ Gabbana: ‘We geloven in vrijheid en liefde.’ Waarvan akte.

Lees ook:Dolce & Gabbana halen zich wereldwijd woede homogemeenschap op de hals
Lees ook:Dolce & Gabbana Time
Lees ook:Dolce & Gabbana stoute reclame
Lees ook:Armani onder vuur voor homofobe uitspraken
Lees ook:Moederdag was uitvinding van Mussolini

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>