Tom Ford ontwerpt penisketting – Katholieken not amused

Mode-ontwerper en filmmaker Tom Ford heeft gouden en zilveren kettinghangertjes ontworpen in de vorm van een penis. Tot groot ongenoegen van de Amerikaanse Catholic League, omdat de vergulden piemels verdacht veel op een kerkelijk kruis lijken. Bill Donohue van de Catholic League, een organisatie die niet bepaald veel op heeft met de roze medemens, ging in de tegenaanval.

‘Toen we van dit voorwerp hoorden, zei ik tegen mijn medewerkers: ‘Wedden dat deze Tom Ford een homo is’. En ja hoor! Hij beweert zelfs dat hij getrouwd is.’ Inderdaad, dat is hij. De 53-jarige Ford maakte eerder dit jaar bekend dat hij was getrouwd met zijn 66-jarige partner Richard Buckley. Het koppel heeft een zoon, Alexander. Ford is naast mode-ontwerper ook filmregisseur. Zijn regiedebuut was ‘A Single Man’ uit 2009, gebaseerd op een roman van Christopher Isherwood, met Colin Firth in de hoofdrol (trailer: klik hier).

Lees ook:Colin Firth wint Gouden Leeuw met homorol
Lees ook:‘A Single Man’ wint Queer Golden Lion in Venetië
Lees ook:Oscarnominatie Colin Firth voor ‘A Single Man’
Lees ook:Tv-tip: A Single Man op Nederland 2
Lees ook:Now tell me what you want, what you really, really want..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>