Roze Kerstviering op eerste kerstdag in Amsterdam

Op eerste kerstdag (woensdag 25 december) vindt in de Amsterdamse Keizersgrachtkerk een Roze Kerstviering plaats. Thema is ‘de hemelse omhelzing’. De viering is in de kerk aan de Keizersgracht 566 en begint om 15.00 uur; de deuren gaan rond 14.00 uur open. Na de viering is er gelegenheid tot napraten in de tuinzaal.

Daarna is er de mogelijkheid mee te gaan met een groep bezoekers die ergens gaat eten en er is een groep die de stad ingaat voor een borrel. De viering wordt georganiseerd door de Evangelische Roze Vieringen (EVR), Amsterdam. De EVR bestaat 21 jaar en is geen kerk, maar een ‘rustpunt’, meldt de website, ‘waar je niet wordt veroordeeld hoe je bent.’

Lees ook:Roze kerkdiensten: 25 jaar Evangelische Roze Viering
Lees ook:Evangelische Roze Viering met Palmpasen in Amsterdam
Lees ook:Evangelische Roze Viering: zondag 27/8 Keizersgrachtkerk Amsterdam
Lees ook:Zondag 29 mei: roze kerkdienst, thema ‘jaloers?’
Lees ook:Evangelische Roze Viering, 30 oktober in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>