Nieuwe video van Lady Gaga: Judas

Lady Gaga kruipt in haar nieuwe video ‘Judas’ in de huid van een moderne Maria Magdalena, verscheurd door gevoelens voor zowel Jezus als Judas. In de video, geregisseerd door Laurieann Gibson, rijdt de ster met Jezus rond op een motor en ligt in bad met beide mannen. Klik hier voor de video.

 

Zoals te verwachten was, zijn religieuze figuren not amused.  Gaga omzeilde de kritiek door te zeggen dat ze haar filmpje niet ziet als een religieus, maar als een sociaal en cultureel statement: ‘Het is een metafoor en niet bedoeld als Bijbelles.’

Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady Gaga ‘te veel naar Madonna gekeken’
Lees ook:Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip
Lees ook:Lady Gaga: ‘ Mijn biseksualiteit is geen marketing stunt’
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>