Ladyboys als stewardess bij Thaise luchtvaartmaatschappij

De Thaise luchtvaartmaatschappij PC Air (met de slogan ‘I believe it’s my way’) zet ladyboys in als stewardess. De chartermaatschappij wilde alleen ‘gewone’ mannen en vrouwen in dienst te nemen, maar meer dan honderd sollicitaties van travestieten en transseksuelen deed de firma van gedachte veranderen.

 

Naast negentien stewardessen en zeven mannelijke stewards werden vier ladyboys aangenomen. PC Air start in april, in eerste instantie met vluchten van Thailand naar Zuid-Korea, Singapore, China en Hongkong. Ladyboys zijn in Thailand veel gebruikelijker in het straatbeeld dan in veel andere landen: katoeys worden ze hier genoemd. PC Air verklaarde in de toekomst mogelijk meer ladyboys aan te nemen.

Lees ook:Chinese jongens worden ‘sissies’
Lees ook:De USA, China en Rusland weigeren mensen met hiv
Lees ook:Suriname en Zuid-Afrika stemden tegen homorechten
Lees ook:Queers of Hongkong & Amsterdam tijdens CinemAsia Festival
Lees ook:Premier China ‘was waarschijnlijk homo’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>