Mannen-huishouden in reclamespotje

Of 'onze eigen' Calvé het aan zou durven? Een Amerikaanse adverteerder maakte een reclamefilmpje voor Heinz, voor de Britse markt: een mannenhuishouden met kinderen. Of de naam van de saus blijft hangen, weet ik niet, maar het is een leuk, gewaagd stukje. Met dank voor de tip van mijn collega Michael van Os van Reclamewereld.blog: een blog over de advertentiewereld en nieuwe, soms hilarische reclamespotjes. 

    

Lees ook:Reclamespotje met heimelijke homo
Lees ook:‘I wanna fuck you in the ass’: verboden reclame
Lees ook:Bjorn Borg helpt verliefde homo priesters
Lees ook:K.I.T.T. gay?
Lees ook:Absolut Wodka bottelt regenboogfles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>