Sonsbeek TheaterAvenue in Arnhem

Donderdag 17 tot en met zondag 20 augustus is het stadspark Sonsbeek in Arnhem het domein van  Sonsbeek TheaterAvenue. Het jaarlijkse vierdaagse festival stond eind juni in Nijmegen en is te vergelijken met De Parade, dat op dit moment in Amsterdam staat, of met het Noorderzon Festival in Groningen.  In theatertenten en openluchttheaters is er voor elk wat wils: grote en kleine voorstellingen, muziek en dansen, culinair genoegen en loungen.

In 1999 werd het evenement voor het eerst georganiseerd, toen park Sonsbeek haar eeuwfeest vierde. Het zou bij die ene keer blijven, maar had zo’n succes dat het daarna jaarlijks terugkeerde. Het Sonsbeekpark ligt op een steenworp afstand van het centraal station. Het festivalterrein is geopend donderdag van 18.00 tot 24.00 uur, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 24.00 uur  en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Het bezoek van het terrein is gratis; de meeste voorstellingen kosten een paar euro, contant bij binnenkomst te betalen. Consumptiebonnen zijn te kopen op verschillende plaatsen op het terrein.

Lees ook:Noorderzon Groningen – ‘festivalfeest’ in Noorderplantsoen
Lees ook:Boekhandel Vrolijk – laatste homoboekhandel in Amsterdam – heeft het moeilijk
Lees ook:Pink Monday op kermis Düsseldorf
Lees ook:Loveland New Year Amsterdam
Lees ook:Hij / Zij presenteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>