De Parade Amsterdam – 11 t/m 27/8

De Parade verruilt het Moreelsepark in Utrecht voor het Martin Luther Kingpark in Amsterdam: vrijdag 11 tot en met 27 augustus. Het rondreizend theaterfestival begint altijd in Rotterdam en daarna volgen Den Haag, Utrecht en Amsterdam.  De kleurige tenten, de restaurants, terrassen, de nostalgische zweefmolen, de silent disco: al tientallen jaren vormen zij in een park in de vier grote steden een zelfvoorzienend dorp.

Naast theatertenten reizen er ieder jaar ook een restaurants en bars mee. Het programma telt in totaal 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in de tenten, waarvan het merendeel speciaal voor de Parade is gemaakt. Daarnaast is er iedere middag vanaf 14.00 uur een KinderParade met een uitgebreid kinderprogramma en spelen iedere avond twee gratis livebands. Gerenommeerde artiesten geven er graag hun zomervakantie voor op. De Parade is iedere dag open vanaf 14.00 uur. Tot 15.00 uur is de entree tot het terrein gratis. Tickets: zie website. De Parade is voortgekomen uit het internationaal reizende theaterfestival ‘Boulevard of Broken Dreams‘, dat bestond van 1984 tot 1987.

Lees ook:T-Parade Tilburg met een roze tintje
Lees ook:De Parade laat bezoekers nadenken over hiv
Lees ook:De Parade is wel heel erg hetero geworden
Lees ook:Dolly Bellefleur bij Café Oké
Lees ook:Midzomergracht Festival 2017 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>