Tv-tip: ‘Mannen op spitzen – Les Ballets Trockadero’

Zaterdagmiddag 5 augustus is vanaf 16.30 uur op NPO 1 de documentaire ‘Mannen op spitzen – Les Ballets Trockadero’ te zien. De balletgroep bestaat uit dansende dragqueens die op hoog niveau op het podium presteren. met gratie, technische vaardigheid en vooral een hoge dosis humor.

De groep bestaat 40 jaar. In dit jubileumjaar volgde regisseur Bobbi Jo Hart e diva’s tijdens hun optredens, voor en achter de schermen. ’Het plezier en de voldoening van het dansen blijken ruimschoots op te wegen tegen de offers die ervoor gebracht worden.’

Lees ook:Stratenfestival-programma bij COC Zwolle
Lees ook:Comedy Central: Gordon als eerste Nederlander ‘geroasted’
Lees ook:Vrijdag 26 augustus: Albert Verlinde voor het laatst bij RTL Boulevard
Lees ook:Potenrammers slaan man in elkaar in Antwerpen
Lees ook:Roze kerkdiensten: 25 jaar Evangelische Roze Viering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>