Vrouw & Film – Internationaal Filmfestival Assen

Zaterdag 11 en zondag 12 maart, traditioneel in het weekend na de Internationale Vrouwendag, vindt in Assen de 37e editie plaats van het Internationaal Filmfestival Assen (IFA) – Vrouw & Film: een tweedaags festival met films uit binnen- en buitenland waarin vrouwen voor en achter de camera centraal staan. Het programma biedt speelfilms, documentaires en korte films.

Opvallend onderdeel is Gender Benders, met onder meer de Oscar-winnaar Moonlight en Three GenerationsHet festival vindt plaats in Theater/bioscoop De Nieuwe Kolk in het centrum van de Drentse hoofdstad. Naast films biedt de IFA ook volop ruimte voor muziek en lekker eten. Tickets: zie website

Lees ook:Maandag 18 april: GLBT-films tijdens Scenecs Filmfestival Hilversum
Lees ook:‘Homofilm’ Moonlight grote winnaar Gotham Awards
Lees ook:Filmfestival TranScreen 2015 komt eraan!
Lees ook:International Queer & Migrant Film Festival 2016
Lees ook:Movies that Matter festival in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>