Roze Kunstlijn Haarlem: vrijdag 4 t/m zondag 6 november

@Erik Feenstra

Vrijdag 4 tot en met zondag 6 november vindt in Haarlem voor de vierde keer Roze Kunstlijn Haarlem plaats. In 2012 was het een initiatief van Haarlem Roze Stad, als onderdeel van de Kunstlijn Haarlem, een eenmalige kunstmanifestatie in het Figee gebouw aan het Spaarne, met theater, dans, muziek, schilderkunst, foto’s keramiek en ander werk van professionele kunstenaar en artiesten.

Zie ook: Rusland – douane houdt homokunst bestemd voor Kunstlijn tegen

Dat had zoveel succes, dat het voor herhaling vatbaar was. Dit jaar vindt de vierde editie van Roze Kunstlijn Haarlem plaats (Nieuwe Groenmarkt 10), een initiatief van COC Kennemerland, Bureau Discriminatiezaken Kennemerland en Gay-Haarlem.nl. De gemeente Haarlem en de Regenboog-organisaties ‘zoeken aansluiting bij een aantal grote evenementen in Haarlem om zodoende ook andere instellingen in het maatschappelijk veld te betrekken bij het vergrote van acceptatie van homoseksualiteit.’ Net als voorgaande jaren staat de Roze Kunstlijn in het teken van verbinden: ‘verbinden van kunstenaars en artiesten met kunstliefhebbers en het bedrijfsleven.’ Vrijdagavond 21.00 uur is de officiële opening, zaterdag en zondag staan de deuren open van 11.00 tot 18.00 uur. Ieder eerste weekend van november beleeft Haarlem de oudste en grootste atelierroute van Nederland; Kunstlijn Haarlem.

Lees ook:Roze Kunstlijn van Haarlem tot Zandvoort
Lees ook:‘Homokunst’ uit Rusland toch naar Haarlemse Roze kunstlijn
Lees ook:Battle of the Genders in Haarlem
Lees ook:Rusland: douane houdt ‘homokunst’ bestemd voor Roze Kunstlijn Haarlem tegen
Lees ook:Haarlem liever geen koploper in homoland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>