Expositie Peter Berlin in GO Gallery Amsterdam

De Amsterdamse GO Gallery presenteert vanaf 23 juli een bijzondere expositie: Peter Berlin. In het kader van Europride is deze homo-icoon uit de jaren’60, ’70 en ’80 tot en met 27 augustus in de galerie te bewonderen. De in 1942 geboren Baron Armin Hagen von Hoyningen-Huene, alias Peter Berlin, werd in de gay scene wereldberoemd door zijn zelfportretten, waarin hij de homoman een gloednieuwe image gaf: die van een goedgebouwde, gespierde hunk.

Menig gay magazine publiceerde zijn foto’s, erotisch getinte afbeeldingen van zichzelf, in de regel met een niets verhullende uiterst strak zittende broek,  ontbloot bovenlijf en of spannend leren jack. Zondag 24 juli verricht Irene Hemelaar van de Amsterdam Gay Pride om 16.00 uur de officiele opening.  De GO Gallery aan de Prinsengracht 64 is open woensdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur en zondag (‘als het weer het toelaat’) van 13.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Outsport kiest mooiste mannenfoto’s 2009
Lees ook:David Bowie in Eduard Planting Gallery Amsterdam – vanaf 16 juli
Lees ook:De RoXY herleeft heel even
Lees ook:ArtPrideAmsterdam 2011
Lees ook:Transman moet neppenis uit zijn broek halen bij douane Australië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>