Broadway-hit ‘Mothers and Sons’ in Nederland

De Broadwayhit ‘Mothers and Sons‘ van Terrence McNally komt naar Nederland en toert door het land als ‘Moeders en Zonen‘, met Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels. Vrijdag 15 april is de eerste try-out in Theater De Lampegiet in Veenendaal, vrijdag 29 april de première in de Leidse Schouwburg. Het stuk ging in 2014 in New York in première en werd genomineerd voor twee Tony Awards, waaronder ‘Best Play’.

‘Moeders en Zonen’ gaat over een moeder die de ex-partner van haar overleden zoon bezoekt, die inmiddels is getrouwd met zijn vriend en samen met hem een zoon heeft. Raoul Heertje vertaalde het stuk en Job Gosschalk tekende voor de regie. Het stuk is tot en met 19 juni in het land te zien, onder meer in het DeLaMar Theater in Amsterdam, de Haagse Koninklijke Schouwburg en het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Speellijst en tickets: zie website.

Lees ook:Carla Mulder met ‘Meisje Loos’ in Amsterdam
Lees ook:Carla Mulder brengt ‘Meisje Loos’
Lees ook:Première Musical The Full Monty
Lees ook:Frédérique Spigt toert door het land
Lees ook:Première popmusical Coming Out

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>