Bijna honderd drag queens in film Absolutely Fabulous

Er is een filmversie in de maak van de populaire BBC-serie Absolutely Fabulous. Naast een groot aantal celebreties doen er bijna honderd drag queens in mee: ‘draggy, camp looking queers‘. Er zouden acht drag queens nodig zijn die optreden voor een zaal met zeventig drag toeschouwers. Daarnaast is het productieteam op zoek naar 18 celebrety drag lookalikes, zoals van Cher, Madonna en Dolly Parton.

Onder de real life celebreties zit in ieder geval Harry Styles van de boyband One Direction: hij speelt een hunk op wie Patsy Stone (Joanna Lumley) haar oog laat vallen. Daarnaast doen namen de ronde als Kate Moss en Spice Girls Victoria Bechkam en Emma Bunton. Jennifer Saunders (komende week het gezicht van de Drie Dwaze Dagen, in de serie de hilarische Edina Monsoon) schreef het script van de film, die mogelijk in Zuid-Frankrijk wordt geschoten. Af Fab co-stars Julia Sawalha, June Withfield en Jane Horrockes zijn ook van de partij.  Eerder zei Saunders dat in feite iedereen uit de serie in de film te zien zal zijn.

Lees ook:Jennifer Saunders gezicht van Drie Dwaze Dagen 2015
Lees ook:‘Absolutely Fabulous, The movie’ vanaf 21 juli in de bioscopen
Lees ook:Remake Absolutely Fabulous
Lees ook:Lady Galore met honderd Drag Queens in X-mas Lipdub video
Lees ook:Hysterie in Amsterdam: 100 drag queens op één podium tijdens Superball

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>