Prijsuitreiking en opening Pride Photo Award 2015

Vrijdag 18 september vindt de prijsuitreiking en de opening plaats van de expositie van Pride Photo Award 2015, de vijfde editie van de internationale wedstrijd voor foto’s over seksuele (LHBT) en gender diversiteit. De prijsuitreiking en opening vinden plaats in de Oude Kerk, Ouderkerskplein 23 in Amsterdam.

De feestelijke opening van de expositie vindt plaats om 17.00 uur. Daaraan voorafgaand reikt Margriet van der Linden, voorzitter van het bestuur van Pride Photo Award  de prijzen uit aan de aanwezige winnaars. De juryvoorzitter, Frank Kalero, licht de keuze toe van de internationale jury die in juni de twaalf winnende foto(serie)s en een Speciale Vermelding selecteerde uit de 396 inzenders die samen ruim 3.700 foto’s instuurden.

Lees ook:Opening Pride Photo Award 2011
Lees ook:Italiaanse fotograaf Marika Puicher wint Pride Photo Award 2015
Lees ook:De winnaars van de Pride Photo Award 2016 zijn bekend
Lees ook:Vertel ons je ‘Stories of Love and Pride’ – inzending voor 5e Pride Photo Award van start
Lees ook:Nederlandse fotografe wint eerste Pride Photo Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>