Gay and Lesbian Summer Festival Rotterdam

Sinds 7 juli vindt iedere dinsdagavond tot en met 25 augustus het Gay and Lesbian Summer Festival plaats in LantarenVenster in Rotterdam. Iedere dinsdag worden meerdere succesvolle films vertoond met daarin een homo-, lesbisch of transgenderthema. Het programma telt dit jaar elf films, waarvan er een aantal tweemaal worden vertoond.

Zo zijn er de voorpremières van ‘The Duke of Burgundy’ en ‘Love’, de laatste film van Larry Clark: ‘The Smell of Us’ en uit eigen land ‘Over the Rainbow’ en de Rotterdamse documentaire ‘Gender Victory’, een afstudeerproject van de Rotterdamse student Len Enkhuizen.

Lees ook:Gay Night in Pathé de Munt Amsterdam
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Festival
Lees ook:Gay Night in Pathé De Munt
Lees ook:Homofilms op openluchtfestival Sloterplas
Lees ook:Pathé Gay Night: ‘You’ll Never Be Alone, woensdag 4 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>