Intrinsic Moral Evil op het Nederlands Film Festival

De film ‘Intrinsic Moral Evil‘, van de Amsterdamse kunstenaar/regisseur Harm Weistra, wordt tijdens het Nederlands Film Festival, 24 september tot en met 3 oktober in Utrecht, drie keer vertoond en is een van de 108 films die kans maken op een Gouden Kalf (trailer: klik hier). De film was eerder dit jaar te zien tijdens Cinedans in Filmmuseum Eye in Amsterdam. De dansfilm speelt met de identiteit en de seksualiteit van drie dansers. Tegelijkertijd speelt de film met de perceptie van het publiek, om net voor de aftiteling het laatste geheim te onthullen. Het postscriptum plaatst het verhaal – en plaatst homoseksualiteit – in een voor veel kijkers verrassende context (bron: persbericht).

‘Intrinsic Moral Evil’ won eerder dit jaar de prijs voor de beste film op het festival Agite y Sirva in Mexico en is inmiddels op meer dan twintig filmfestivals in de wereld te zien geweest. De ruim 10 minuten durende film wordt tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht vertoond als voorfilm en is op de volgende dagen te zien:

- vrijdag 26 september om 20.00 uur in Hoogt 1

- zaterdag 27 september om 21.15 uur in Louis Hartlooper Complex 3

- dinsdag 30 september om 19.15 uur in Wolff City 1

De maker van de film en choreograaf Fernando Domínguez beantwoorden 30 september na afloop van de film vragen van het publiek.
 

Lees ook:Erwin Olaf op Nederlands Film Festival
Lees ook:Eerste roze filmfestival in India
Lees ook:Opera, film en cultuur in autovrij Utrecht
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Film Festival 2016
Lees ook:Homofilms op openluchtfestival Sloterplas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>