Roze Kunstlijn van Haarlem tot Zandvoort

Het weekend tot en met zondag 3 november is het kunst wat de klok staat in Haarlem en omstreken (2016: klik hier). In Haarlem vindt de 38e editie van Kunstlijn plaats, de oudste en grootste atelierroute van Nederland, in Haarlem en Zandvoort de Roze Kunstlijn. Het ontstond uit een initiatief van Haarlem Roze Stad 2012 als onderdeel van Kunstlijn Haarlem. Het werd met ruim 3.500 bezoekers een groot succes en smaakte naar meer.

Ook dit jaar staat de Roze Kunstlijn in het teken van verbinden. Verbinden van kunstenaars en artiesten met kunstliefhebbers en bedrijfsleven. Kunstenaars met verschillende achtergronden en geaardheden. Dit jaar vindt het evenement plaats in De Greiner in Haarlem en in het Zandvoorts Museum. Naast kunst is er een programma met optredens. Het Zandvoorts Museum is vrijdag en zaterdagavond ook open, vrijdag zelfs tot 24.00 uur, met een ‘Bal Masqué’.

Lees ook:Roze Kunstlijn Haarlem: vrijdag 4 t/m zondag 6 november
Lees ook:‘Homokunst’ uit Rusland toch naar Haarlemse Roze kunstlijn
Lees ook:Rusland: douane houdt ‘homokunst’ bestemd voor Roze Kunstlijn Haarlem tegen
Lees ook:Battle of the Genders in Haarlem
Lees ook:Mars der Beschaving – ook van belang voor homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>