Tweede seizoen ‘Wat een heerlijk hete dag’

Van woensdag 24 tot en met zondag 28 oktober 2012 spelen Mike Staring en Jeroen Bos de voorstelling ‘Wat een heerlijk hete dag’, een toneelstuk van Paul Haenen, in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam (trailer: zie website). Na het grote succes van ‘In bed is het fijn toeven’ is dit de nieuwe productie van hetzelfde team die op 3 juni 2011 in première ging en op zichzelf staand stuk, maar bezoekers van ‘In bed is het fijn toeven’ zullen het wellicht als een vervolg zien. Het stel, gespeeld door Staring en Bos, is terug voor nog een ronde herkenbare en komische relatieproblemen.

Speelde het eerste stuk zich af in de slaapkamer, dit keer bivakkeert het koppel in de woonkamer. ‘Wat een heerlijk hete dag’ gaat over liefde, grenzen in de liefde, de zoektocht naar waarheid en bewust leven. ‘Je wordt meegesleept in deze aangrijpende en zeer humoristische toneelproductie’, belooft de aankondiging. De voorstelling in het theatertje aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 begint woensdag tot en met zaterdag om 20.30 uur, zondag 28 oktober om 15.00 uur.

Lees ook:‘Wat een heerlijk hete dag’ terug in Betty Asfalt Complex
Lees ook:Vervolg op ‘In bed is het fijn toeven’ van Paul Haenen
Lees ook:Première ‘Wat een heerlijk hete dag’ van Paul Haenen
Lees ook:Nieuw toneelstuk Paul Haenen met Mike Starink en Jeroen Bos
Lees ook:‘In bed is het fijn toeven’ naar Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>