Gay & Lesbian Summer Festival

Het Amsterdamse filmhuis Rialto brengt in samenwerking met Cinemien deze zomer het Gay & Lesbian Summer Festival: tot eind juli worden tijdens alle weekenden en op één donderdag elf succesvolle roze films vertoond. De films zijn niet alleen in Rialto te zien, maar in filmhuizen in twaalf steden in het land (zie website).

 

Het programma eindigt met een laatste filmvertoning op donderdag 2 augustus in Rialto, als de Amsterdam Gay Pride losbarst. Zondag 29 juli organiseert Rialto de jaarlijkse Gay & Lesbian Film Marathon: dan draaien achter elkaar de tien films die tot dan werden vertoond.

Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Amsterdam
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2010
Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Rialto
Lees ook:Gay and Lesbian Summer Festival 2014
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gay & Lesbian Summer Festival

 1. Marc Kuster

  Wat geweldig, verheug me er nu al op om hier naartoe te gaan met mijn vriend.

  Wie gaat hier nog meer naartoe ?

  Groetjes,

  Marc Kuster

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>