Thema Pride Photo Award 2012 bekend

De internationale fotowedstrijd over seksuele en genderdiversiteit Pride Photo Award heeft voor 2012 als thema gekozen: ‘Chameleons/Double Life’. De organisatie zoekt foto’s over keuzes die mensen maken om zich wel of niet aan te passen: conformisten en non-conformisten, de grensgevallen en de extremen, mensen met een alter ego, met een al dan niet verborgen dubbelleven. Het wordt de tegenhanger van ‘Straight back at you’, het thema van vorig jaar, zegt projectmanager John Kempen.

‘Dat ging over de manier waarop de omgeving reageert op mensen die ‘anders’ zijn.’ Nu gaat het over hoe mensen zich aan de omgeving aanpassen. Fotografen mogen ditmaal tien in plaats van vijf foto’s insturen per serie. Een internationale jury selecteert de winnende foto’s in juli. De expositie is van 28 september tot 28 oktober te zien in de Oude kerk in Amsterdam.

Lees ook:Niet elke homo is een travestiet
Lees ook:Foto’s gezocht voor Pride Photo Award
Lees ook:COC Amsterdam nodigt fotografen uit voor ‘seksueel avontuur’
Lees ook:Start 6e Pride Photo Award 2016: ‘waar hoor jij bij?’
Lees ook:Pride Photo Award 2011 – foto’s, films en video’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>