Laatste dag Amsterdam Gay Pride 2011

Zondag 7 augustus 2011 is de laatste dag van de 16e editie van de Amsterdam Gay Pride, met sinds 31 juli sport, debat, feesten en andere activiteiten. De Canal Parade was een groot feest, straatfeesten zijn voorbij, maar het Rembrandtplein is deze laatste dag décor van de Closing Party (14.00-23.00 uur) met dj’s, Drag Extravaganza en optredens van onder andere Willeke Alberti, Patricia Paay, Rafaëlla en Richenel, presentatie: Diva Mayday. Op het Thorbeckeplein staat een informatiemarkt met info over roze activiteiten en instellingen.

Op de Westermarkt is het Roze Kinderfestival zondagmiddag het sluitstuk van de Roze Wester Dagen, met activiteiten voor kinderen van en met hun roze ouders, in de leeftijd van 2 tot 14 jaar. Er zijn workshops streetdance, flamenco en dj’s, schminken, meezingen met bekende tv-tunes, tekenen en schilderen, een springkussen, een zweefmolen voor de allerkleinsten, een mobiel ijslaboratorium en een optreden van de 8+ Rockband ‘Hippe Gasten’.

Het Amsterdam Museum biedt zondagmiddag workshops portretfotografie en interviews met bekende Amsterdammers,  in het kader van de fotowedstrijd ‘Look at me’, onderdeel van de expositie Pride Photo Award. Schrijver en journalist Bart Luijk geeft zondagmiddag een lezing over Nelson Mandela & Homorechten in Het Schouw, Dollardplein 2. In dierentuin Artis is een lezing over homoseksueel gedrag in het dierenrijk.

 

Lees ook:Uitgebreide Lesbian Pride tijdens Amsterdam Pride
Lees ook:UvA Pride lezing over religie en homoseksualiteit
Lees ook:Queer aan Zee- roze borrels in Den Haag
Lees ook:Eerste UvA Pride Science Lecture
Lees ook:Grey Pride tijdens Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>