Massale naaktomhelzing voor Opera House Sydney

Op de dag dat de grote jaarlijkse homoparade Mardi Gras door Sydney zou trekken, gingen duizenden mensen massaal uit de kleren. Spencer Tunick kreeg zondag bij het aanbreken van de dag 5200 vrijwilligers voor het beroemde Opera House bij elkaar om naakt op de foto te staan (klik hier voor filmpje). Hij rekende van tevoren op 2500 deelnemers, maar ruim tweemaal zoveel kwamen naar zijn ‘Mardi Gras, The Basis’. Zo noemde Tunick het vanwege Mardi Gras.

 

Tunick vreesde van te voren dat het niet makkelijk zou zijn om naakte homo’s en hetero’s elkaar te laten omhelzen: de opdracht die de amateur-modellen kregen. De Amerikaanse fotograaf staat bekend om zijn massala naaktshots. Hij hield ze onder meer in Barcelona, Melbourne, New York, Amsterdam (klik hier voor filmpje) en Mexico City. In de laatste stad wist  hij de meeste naakten bijeen te krijgen: ruim 18.000. Interesse om ook eens naakt op de foto te staan? Klik hier voor aanmelding.

Lees ook:Mardi Gras op Madurodam formaat vastgelegd
Lees ook:Massaal op de naaktfoto in Weens stadion
Lees ook:Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras 2016
Lees ook:Gay and Lesbian Mardi Gras Sydney
Lees ook:Deelname ‘Team Orange’ aan Sydney Mardi Gras parade 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>