Expositie ‘Monument van Trots’

Het Homomonument staat voor vrijheid: de vrijheid om lief te hebben wie je wilt. Dinsdag 9 december opent Dolly Bellefleur de tentoonstelling ‘Monument van Trots’, die gelijktijdig te zien is in het Stadsdeelkantoor van de Amsterdamse wijk Zeeburg en de Openbare Bibliotheek Indische Buurt. Deze tentoonstelling laat verhalen zien van het Homomonument op de Westermarkt. De opening vindt plaats in de raadzaal van het Stadsdeelkantoor Zeeburg van 16.30 tot 18.30 uur.

Stadsdeelwethouder Fatima Elatik verricht de officiële opening. Na een aantal toespraken worden drie video’s vertoond, die laten zien wat het Homomonument betekent voor Amsterdammers, homo’s en wereldburgers. Daarna is er ruimte voor reacties en vragen uit de zaal. De middag wordt afgesloten met een borrel. Dolly Bellefleur zorgt voor de vrolijke noot. De tentoonstelling blijft tot 7 januari 2009 in het stadsdeelkantoor Zeeburg (Cruciusweg 5) en de Openbare Bibliotheek Indische Buurt (Soerabajastraat 4) (bron: persbericht)

Lees ook:Tentoonstelling Monument van Trots
Lees ook:Expositie Twintig jaar Dolly in stadhuis Haarlem
Lees ook:Expositie Twintig Jaar Dolly Bellefleur
Lees ook:Filmpremière ‘Monument van Trots’ dinsdag 5 september op Homomonument
Lees ook:Roze tintje aan Bevrijdingsdag 2010

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Expositie ‘Monument van Trots’

  1. Pingback: Tentoonstelling Monument van Trots | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>