Elton John schrijft musicalfilm over aids

De Britse popster Sir Elton John is bezig met het schrijven van een nieuwe musicalfilm. Het wordt een controversieel verhaal over een homoseksuele man met aids. De hoofdpersoon werkt op Broadway, heeft zijn vrouw en kinderen verlaten en moet hen nu vertellen over zijn ziekte. Elton John wil er een komische film van maken, ook al is het een dramatisch verhaal.

 

Een hoofdrolspeler heeft Elton John al in gedachten: Ben Stiller, die niet alleen acteur is, maar ook producent. Of hij dit project ook gaat produceren, is nog niet bekend. Het zou de derde musical worden, waarvoor Elton John de muziek schrijft, na de Disney musical ‘The Lion King’ en de hit musical ‘Billy Elliot’.

Lees ook:Elton John is machtige Engelsman
Lees ook:Elton John maakt musicalfilm over zijn leven
Lees ook:Moeder Elton John huurt look-a-like voor haar 90e verjaardag
Lees ook:Elton John wil met Poetin over homorechten praten
Lees ook:Sir Elton John: ‘Mijn grootste wens is dat aids verdwijnt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>