Tv-tip: Madonna, Truth or dare

Op zaterdag zendt SBS 6 de documentaire uit 1990 ‘Truth or dare’ uit: een kijkje achter de schermen bij Madonna tijdens haar ‘Blond Ambition Tour’ van 1990. We zien onder andere haar arrestatie in Canada, omdat ze tijdens het nummer ‘Like a virgin’ te wulps rond krioelt, en het wel en wee van haar groep dansers en zangeressen. Tijdens een spelletje truth or dare in een hotelkamer daagt de groep Madonna uit om de hals van een flesje te pijpen.

Twee dansers volgen in New York de Gay Parade en herdenken samen met duizenden anderen op straat in een moment van stilte de vrienden die overleden aan aids: inmiddels een vaste traditie op de Christopher Street Parade. In New York zingt Madonna op een Aids-benefietavond ter herinnering aan de in 1990 overleden Keith Haring. Ook zien we de verschillende relaties die ze heeft met onder meer haar vader en Warren Beatty. SBS 6, 23.20 uur.

Lees ook:Madonna in de Arena
Lees ook:TV-tip: Strike a Pose op NPO 3
Lees ook:Madonna-dansers stralen tijdens Canal Parade
Lees ook:Aids Fonds op Canal Parade: ‘Protect yourself – test, treat, condoms & PrEP’
Lees ook:Nederlanders positief over PrEP – Aids Fonds vraagt er aandacht voor tijdens Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>