Elton John is machtige Engelsman

Zanger Elton John en zijn partner David Furnish horen tot de machtigste mannen van Groot-Brittannië. Ze staan op nummer 30 van de top 100 van machtigste mannen van het tijdschrift GQ magazine. Vorig jaar stonden ze nog ‘maar’ op nummer 40. Volgens het blad is het koppel 225 miljoen pond waard. Ze weten samen veel te bereiken op maatschappelijk gebied; zo haalde hun laatste white tie & tiara-bal 3,5 miljoen pond op voor het Elton John Aids Fonds.

De geridderde sir Elton John brak in 1970 door met het nummer ‘Your Song.’ Voor de film ‘The Lion King’ componeerde en zong hij de titelsong ‘Can you feel the love tonight’. Op de begrafenis van prinses Diana zong hij het nummer ‘Candle in the Wind’. Dat nummer, oorspronkelijk gebaseerd op Marilyn Monroe, werd wereldwijd een hit. Elton John wordt gezien als een van de grootste zangtalenten ooit. John Lennon zei ooit: ‘Het eerste dat mij interesseerde nadat The Beatles uit elkaar waren, was Elton.’

De homoseksuele rechterhand van de Britse premier, Spencer Livermore, staat ook op de lijst: op nummer 84. Op een andere lijst werd hij vorig jaar als machtigste homo van Groot-Brittannië gekozen. Op de GQ-lijst staat Tory-leider David Cameron op nummer 1 en minister-president Gordon Brown op nummer 2.  

 

 

Lees ook:Elton John haalt miljoenen op voor aids op Oscars party
Lees ook:Peperdure echtscheiding voor homoseksuele miljonair
Lees ook:Elton John en zijn partner gaat trouwen ‘om een voorbeeld te stellen’
Lees ook:Cheffin van Lloyd’s of Londen bovenaan in lijst machtigste LGBT-zakenmensen ter wereld
Lees ook:Geen adoptiekind uit Oekraïne voor Elton John

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Elton John is machtige Engelsman

  1. Pingback: Geen adoptiekind uit Oekraïne voor Elton John | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>