Dansen met Ossama


Op 5 maart ’08 begint Ossama een serie lessen voor halfgevorderden en gevorderden in Amsterdam. In deze lessen zal aandacht besteedt worden aan techniek, choreografie, analyse van de muziek en het ontdekken en het ontwikkelen van een eigen stijl.
Verder wordt er ook gewerkt aan het produceren van de dans doormiddel van het ontwikkelen van choreografie. Hierbij zal je gaande weg nieuwe passen combinaties leren maken en je gevoel in de dans leren uitdrukken.  Begin cursus: 5 maart 2008 15 lessen t/m juni 2008 voor € 180 (Vakantie: 30 april en 7 mei) Cursustijd: Woensdag 20:45 tot 22:00. Locatie: Buurtcentrum De Brug Uiterwaardenstraat 550 Amsterdam Voor aanmelding kan je mailen naar [email protected] Het aantal plaatsen is beperkt dus wees snel. Oriëntaalse dans “buikdans” is een fascinerende dans die de oriëntaalse muziek interpreteert en uitdrukt. Deze dans is een expressieve dans waarbij elke danser zijn persoonlijkheid in de dans kan uitdrukken. Ossama heeft een dans opleiding gevolgd en hij houdt zich bezig met verschillende dansactiviteiten zoals lessen workshops en optredens.

Lees ook:Van punk tot spitzendans in het Muziektheater
Lees ook:Love, Tea & Poetry tijdens Gay Pride
Lees ook:Oriental Echoes – kunst en homoseksualiteit bij migranten
Lees ook:Cirque du Soleil in Amsterdam
Lees ook:Tecktonik niet voor nichten volgens De Pers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>