De tijd van ABBA keert terug in Carré

ABBA-fans kunnen hun hart ophalen: ABBA-solutely komt deze maand naar Nederland. ‘Money money’, ‘Waterloo’, ‘Mama Mia’: een greep uit de liedjes van ABBA: wie is er niet mee opgegroeid? Welke homo heeft niet ergens een elpee van deze iconen uit de zeventiger jaren in de kast liggen? De Zweedse groep die ons land bezoekt, geldt als de beste ABBA Tribute Band ter wereld. Bij een kerstshow vorig jaar in Göteborg werden maar liefst tienduizend kaartjes verkocht.       

 

Het viertal wordt versterkt door een groot aantal muzikanten; vaak zit daar een gast uit de oorspronkelijke ABBA-begeleidingsband tussen. De kleding is een exacte kopie van de kostuums, die de leden van de oorspronkelijke groep in hun hoogtijdagen op toneel droegen. ABBA-solutely is te zien:

woensdag  24-10 Eindhoven, Philipszaal (20.15)

donderdag 25-10 Rotterdam, Doelen (20.15)

vrijdag      26-10 Groningen, Martini Plaza (20.15)

zaterdag   27-10 Hardenberg, Evenementenhal (21.00)

zondag     28-10 Amsterdam, Carré (20.00)www.securetheatercarre.nl

Lees ook:ABBA in Arnhem en Hilversum
Lees ook:Brein achter ABBA herinnert zich niets meer
Lees ook:Bronski Beat op nummer 1 op Homo 100 van Radio 2
Lees ook:Mamma Mia! dé zomerfilm van dit jaar
Lees ook:Why tell me why nieuwe nummer 1 in Homo 100 op NPO Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>