Beestenboel rondom Homomonument

Niet direct gay, wel fraai & vrolijk: tot en met 28 juni is er een wel zeer bijzondere fototentoonstelling opgezet rondom de Westerkerk en het Homomonument. Een mooi moment om deze plek hartje Amsterdam Jordaan nu eens te bezoeken. De foto’s van wilde dieren gemaakt door fotograaf Steve Bloom zijn op grote billboards in deze openbare ruimte gratis toegangelijk.

Lees ook:Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert ‘Legends Passed’
Lees ook:Tv-tip: ‘Robert Mapplethorpe – Look at the Pictures’, 1 december op NPO 2
Lees ook:Anouk lijkt te spelen voor sQueeze
Lees ook:Ophef Bulgarije rondom reltante Azis
Lees ook:Homofoto 2e op World Press Photo 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>