Oost-Europese bling-bling mama

En om het woord nu dan ook maar even bij de daad te stellen dat de Oost Europese buren wel degelijk ook wel hele lekkere muziek maken bewijst wel ‘De Koningin van de zigeunermuziek’, de Macedonische zangeres Esma Redžepova. Echt waar, iedere keer wanneer ik haar muziek hoor is het een (ontroerend-) feest. En zeg nou zelf, dit is toch lekkerder dan al die mooie ouwe muziek die tegenwoordig met het verhogen van de b.p.m. (beats per minute) en de valse saus van een blonde trut opgepimt worden?

 

Lees ook:Club Underwear Arnhem
Lees ook:Erwin Olaf heeft zijn buik vol van Amsterdam
Lees ook:Oriendam – multiculturele avond bij COC Amsterdam
Lees ook:COC Limburg: Bea’s Bal @ Café Rosé
Lees ook:Samensteller Worst Dressed Woman overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>