Verbeter je seksleven met spannende speeltjes in de slaapkamer

Seks is lekker. Seks is gezond. Wie regelmatig klaarkomt, leeft langer. Stress verdwijnt na een lekkere sekspartij. En weet je wat het allerleukste is: met seks kun je eindeloos variëren en ben je eigenlijk nooit uitgespeeld.

Welk cijfer geef jij jouw seksleven? Zelfs als je het een 10 geeft, kan het nog beter en intenser. En geiler. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een beetje creatief zijn.

Hoe staat het met je voorraad speeltjes? Is deze up to date? Je bent vast al bekend met een penisring, maar wist je dat er op het gebied van penisringen enorm veel variatie is?

In eerste instantie is een penis- of cockring superfijn om je erectie te optimaliseren. Door een ring gemaakt van leer, rubber, siliconen of metaal om de penis en soms ook de ballen te schuiven, ontstaat er een keiharde erectie waarvan je langer dan een normale stijve kunt genieten.

Het aanbrengen van een penisring is eenvoudig om te doen. Het genot wat je ervoor terugkrijgt is niet te omschrijven. Intens gelukzaligmakend.  Door een cockring te gebruiken, kun je bovendien het klaarkomen uitstellen. Dat betekent nog langer genieten! Ook wordt het orgasme heftiger.

Zoals we hierboven al vertellen, zijn er meerdere soorten penisringen. Gemaakt van verschillende spannende materialen zoals rubber, leer, metaal en siliconen. Er zijn er die vibreren en er zijn Asslocks. Deze laat zich het beste omschrijven als een cockring met daaraan een soort van buttplug welke in de anus wordt aangebracht. Zo wordt tegelijkertijd de prostaat gestimuleerd en we hoeven je vast niet uit te leggen wat dat met je dit doet…. Hemelse sensatie gegarandeerd.

Kortom het regent voordelen met penisringen. Je seksleven krijgt een boost. De erectie wordt harder, het orgasme zal intenser worden en het klaarkomen kan uitgesteld worden. Bovendien staat een penisring erg sexy. Het geeft je penis meer body en hij lijkt bovendien dikker en groter. Sommige metalen en leren cockringen zijn supermooi en daarom de perfecte sieraden voor de penis. Of het ideale cadeau voor diegene die (bijna) alles al heeft….

Geen reacties // Reageer