REX t-shirts te koop

Rex is een van de meest legendarische nog levende homo tekenaars, bekend van zijn zwartwit inktstip-techniek en zijn de verbeelding van het heftiger deel van de SM- en fetisj scene van New York en San Francisco vanaf de zeventiger jaren tot nu. Weinig mensen weten dat hij nu al 5 jaar in Amsterdam woont. Vorig jaar had hij zijn eerste tentoonstellingen aan de Prinsengracht en in de Anco. Wie enige tijd rondkijkt in de kunstwereld weet dat het leven als tekenaar geen vetpot is en al zeker niet in een niche-van-een-niche markt als extreem homokunstenaar (bron: ingezonden bericht).

Zo moet hij alle eindjes aan elkaar knopen om zijn, niet goedkope maar toch minimale, huisvesting in Amsterdam te bekostigen en teert hij langzaam in op zijn reserves en wordt het zeer de vraag of hij, ook al heeft hij alle ‘immigratie’ papieren eindelijk op orde, wel hier kan blijven. Terwijl hij zich hier geweldig thuis voelt en hij nu druk bezig is met een ‘nachtwacht geinspireerd’ panorama dat zich afspeelt in de Coockoos’ Nest darkroom. Vandaar dat een oude vriend van hem in San Francisco 3 zwarte T-shirts op de markt brengt, met daarop zijn drie posters die hij ooit maakte voor de legendarische New Yorkse fetishbar ‘the Mineshaft‘.

Het zou een geweldige steun zijn als de opbrengst van de T-shirts het verlengen van zijn verblijf in Amsterdam kan ondersteunen. Je kunt de details over bestellen en maatvoering (maar ook van alles over de geschiedenis van de Mineshaft via zijn website op www.rexwerk.com/rexshirts.html. Hou wel rekening met de niet onaanzienlijke verzendkosten, die met First Class US International niet lager schijnen te kunnen dan $26.00 (dus koop ze gewoon alle alle 3 en doe er gelijk een paar van zijn highresolution prints bij die daar ook beschikbaar zijn: prima pittige kado’s voor Kerst en Sinterklaas !) Je kunt natuurlijk ook via zijn website contact met hem zelf opnemen voor opdrachten, originelen of commissies.

Lees ook:Homo’s lanceren campagne ‘Bottom for Hillary’
Lees ook:T-shirt voor ‘reaguurders’.
Lees ook:HEMA Roze Zaterdag #ofjeworstlust
Lees ook:HEMA komt met HEMA ♥ shirts voor Pride Amsterdam
Lees ook:Juni – Mooie Mannen Maand bij Net5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>