Duitser Klaus Burkart is Mr. Gay World 2015

De 21 jaar oude Klaus Burkart is uitgekozen tot Mr Gay World 2015. Na een zeven dagen durende competitie met allerlei challenges, dit jaar in Zuid-Afrika, versloeg hij de twintig andere kandidaten. In zijn profiel schreef Burkart dat hij graag een rolmodel voor jonge homo’s over de hele wereld wil zijn. Zo is hij van plan scholen af te gaan om te komen praten over pesten en homofobie.

Tweede werd Emmanuel Mass Luciano uit Hongkong, derde Troy Michael Johnsson uit IJsland en vierde Jordy De Smedt uit België. Daarnaast kon het niet op met uiteenlopende themaprijzen, waaronder de Art Challenge prijs, de nationale klederdracht prijs, de zwembroekenrprijs, de publieksprijs (Wayne Grech uit Malta), de modeprijs en de sportprijs.

Lees ook:Mister Gay World 2015 geeft titel terug
Lees ook:Queers of Hongkong & Amsterdam tijdens CinemAsia Festival
Lees ook:Luxemburg heeft derde homoseksuele premier in Europa
Lees ook:IJsland krijgt homohuwelijk
Lees ook:Lesbische premier wint verkiezingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>