Club Havana in Amsterdam alweer dichtgespijkerd

Het blijft doormodderen in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat, ooit ’s-lands meest glorieuze homohorecastraat. Kon de straat opveren met de opening van Club Havana: nog geen twee maanden later is ook deze tent alweer dicht. De club blijkt in problemen te zijn gekomen doordat de belangrijkste investeerder  is afgehaakt. Vorige week is het pand, waarschijnlijk door de eigenaar, van binnenuit dichtgespijkerd.

 

Na de sluiting van de grote Kooistrazaken was de nieuwe Havana een welkome aanwinst voor de straat, maar om tot nu toe onduidelijke redenen bleek de zaak vaker dicht dan open te zijn. Nu blijkt dat de club voorlopig is gesloten omdat de eigenaar nog geen exploitatievergunning heeft kunnen aanvragen. Dit wegens het onverwacht terugtrekken van de belangrijkste investeerder. Er moet eerst een nieuwe investeerder zijn, voordat Amsterdam zo’n vergunning kan afgeven.

Lees ook:Havana in Reguliersdwarsstraat heropend
Lees ook:Bijna alle homohoreca in Reguliersdwarsstraat terug
Lees ook:Bar Havana nu alweer gesloten
Lees ook:Amsterdamse gayscene opnieuw een homotent armer
Lees ook:Lion Noir eerdaags open in Reguliersdwarsstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>