Colofon

Contact

Gay.blog.nl is een blog over alles dat homo’s bezighoudt: onderwerpen uit de kunst, cultuur, media, sport en politiek met een roze tintje. Gay.blog is infotainment, maar ook een plaats waar mensen met elkaar in discussie kunnen gaan over alles dat actueel, mooi of lelijk is. Gay.blog werd februari 2007 gelanceerd. Heb je tips, nieuws of iets spannends te melden? Mail dan naar [email protected]

Over de redacteurs:

Erik Feenstra behaalde in december 2003 het einddiploma Journalistiek bij de LOI. Sindsdien is hij freelance journalist voor meerdere opdrachtgevers. Erik was oorspronkelijk danser; hij studeerde in 1979 af aan de Scapino Dans Academie in Amsterdam, danste jaren in grote musicaltheaters in Wenen en Berlijn, kwam eind tachtiger jaren terug naar Nederland en geeft sindsdien danslessen: klassiek ballet en jazzdans.

Jeroen Eenkhoorn lanceerde in februari 2007 deze gay.blog. Hij heeft op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht interactieve vormgeving gestudeerd en voor diverse websites, web portalen en bladen gewerkt.

Over Blog Online:

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en het aantal breidt nog steeds uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist en heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931 of mail [email protected]. Kijk ook op http://blog.nl/top_advertenties.php

Lees ook:Colofon
Lees ook:Gay.blog tussen de grote jongens
Lees ook:Vrijkaartjes concert Imogen Heap in de Melkweg
Lees ook:Een goed 2018!
Lees ook:Oudere homo met hiv en kanker: drie stigma’s ineen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>