Dode man gevonden in cruisegebied bij Roermond

@Erik Feenstra

In een bos in Nederweert, ten westen van Roermond, is maandagmiddag een dode man gevonden in een cruisegebied voor homo’s vlak bij de A2. Het is nog niet bekend wie de dode man is en hoe hij om het leven is gekomen. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd te man te reanimeren, maar de poging was vergeefs.

De politie doet onderzoek. Volgens een woordvoerder gaat de politie er in eerste instantie van uit dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen, maar op dit moment wordt dat nog niet uitgesloten.

Lees ook:Man uit Roosendaal opgepakt op verdenking moord transseksueel
Lees ook:Lijk gevonden bij homo-ontmoetingsplaats
Lees ook:Californië: Amerikaan schiet zoon dood ‘omdat hij homo is’
Lees ook:Politie Twente zoekt getuigen van misdrijf
Lees ook:Politie onderzoekt dood Joan Rivers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>