Bodybuildster en wresler Nicol Bass (52) overleden

De Amerikaanse vrouwelijke bodybuilder en wrestler Nicole Bass is in haar woonplaats New York overleden. Ze werd 52 jaar. Dat heeft haar vriendin Kristen Marrone op Facebook bevestigd. Bass werd professioneel worstelaar in 1998 na een carrière als bodybuidster. De doodsoorzaak is nog niet vastgesteld.

Onder haar fans deden geruchten over een infarct of een hartaanval de ronde, reden voor Marrone om het verhaal naar eigen zeggen ‘respectvol’ naar buiten te brengen voor het ‘ugly’ zou worden. ‘Een paar dagen geleden werd Nicol ernstig ziek. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht waar alles werd gedaan om haar te helpen’, schreef Marrone. Uiteindelijk ‘moesten we erkennen dat er niets meer kon worden gedaan.’

 

Lees ook:München: man bevrijd van dertien cockringen
Lees ook:Die is goed met kilo’s
Lees ook:George Michael herstelt thuis na ziekenhuisopname
Lees ook:Zaterdag 31 december: Oudejaarsconference Claudia de Breij
Lees ook:Jongeren achtervolgen weggepeste homo met treiterijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>