Crew Parade bemanningsleden SAIL door Amsterdam

Vrijdagmiddag 21 augustus wordt de binnenstad van Amsterdam overspoeld door matrozen en andere bemanningsleden van de Tall Ships van SAIL: de Crew Parade. Voor liefhebbers van uniformen en mannelijk (en vrouwelijk) schoon een lust voor het oog! Een swingende stoet van zo’n duizend bemanningsleden trekt door de stad, als dank voor de gastvrijheid van de hoofdstad.

Zie ook: SAIL Thank You Parade

De tocht begint om 15.00 uur op de Piet Heinkade bij de kruising met de Kattenburgerstraat. De route loopt via de achterkant van het Centraal Station (waar je als fietser deze dagen door de autotunnel mag!), langs het Ibis Hotel, de Martelaarsgracht en de Nieuwezijds Voorburgwal. De stoet wordt begeleid door een aantal muziekcorpsen. Naar verwachting komt de stoet rond 16.15 uur aan op de Dam en wordt verwelkomd door burgemeester Van der Laan en de voorzitter van SAIL.

Lees ook:Christmas Canal Parade Amsterdam
Lees ook:Iets ander traject voor Amsterdam Canal Parade 2016
Lees ook:Amsterdam door een roze bril? Smartphone-tour voert door gay life van 1700-nu
Lees ook:Amsterdam tijdens Gay Pride opgesierd met regenboogbruggen en regenboogzebrapaden
Lees ook:Uitnodiging: Queer aan Zee wandelt – Bieslandse Bos, zaterdag 8 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>