Oeps: Gerard Joling rijdt omaatje met rollator aan

Gerard Joling heeft dinsdagmiddag rond 16.30 uur met zijn SUV in Aalsmeer een bejaarde vrouw met een rollator aangereden. De vrouw werd de lucht in geschoten en kwam met een harde klap op het asfalt terecht. De rollator zou naar een andere kant van de straat zijn geschoten. Volgens een ooggetuige stak het slachtoffer de straat over en werd aangereden.

Joling reed zelf, aldus een overbuurvrouw. De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk heeft ze meerdere botbreuken. Volgens de politie Amsterdam was er geen sprake van alcohol og een te hoge snelheid. De zanger moest mee naar het bureau, eiets fat bij dit soort ongelukken standaard gebeurt.

Lees ook:Amsterdam: steekpartij cruiseplek Oosterpark
Lees ook:Drie mannen naar ziekenhuis na drugsgerelateerd incident in homosauna Londen
Lees ook:Potenrammers slaan man in elkaar in Antwerpen
Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd
Lees ook:Amsterdam: opnieuw homo’s op straat mishandeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Oeps: Gerard Joling rijdt omaatje met rollator aan

 1. K.L. Blaakmeer

  Nu maar hopen dat deze vrouw snel herstelt!

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Inderdaad … Volgens het AD is het slachtoffer er vanwege haar hoge leeftijd ‘slecht aan toe’

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>