Minister Jan Kees de Jager uit de Kast

Minister Jan Kees de Jager (1969) van Financiën is homo. In een intervieww met de Telegraaf vertelt hij al een tijdje een vriend te hebben, maar dat hij tot nu toe zijn liefdesleven een privézaak vond. Binnenkort hoopt hij zijn partner mee te kunnen nemen naar officiële gelegenheden. De Jager twitterde blij te zijn met de vele positieve reacties op zijn coming out: ‘Beste mensen, enorm veel positieve reacties gehad n.a.v. berichtgeving Telegraaf. Dank daarvoor. Is inderdaad geen issue, maar ook geen geheim.’

 

De Jager verklaarde eerder dat zijn geaardheid niets te maken heeft met zijn besluit zich niet beschikbaar te stellen voor het leiderschap binnen zijn partij, het CDA. De Jager is de eerste mannelijke CDA’er die uit de kast komt tijdens zijn  politieke loopbaan.

Lees ook:Minister De Jager met vriend bij haringparty
Lees ook:Tennislegende Billie Jean King: ‘Seksualiteit nog altijd issue voor sporters’
Lees ook:Asscher: ‘Onbegrijpelijk dat bedrijven mensen afwijst om geaardheid’
Lees ook:Boy George gaat verder in rustiger vaarwater
Lees ook:Homo’s welkom bij eredivisieclubs

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Minister Jan Kees de Jager uit de Kast

 1. J.J.Jordaan

  Ik vind het knap van de Heer de Jager dat hij uit de kast komt.
  Zeker in de situatie waarin Dhr. de Jager zit.
  Ik wens hem heel veel sterkte en hoop dat hij inderdaad samen met zijn vriend door een deur kan bij het CDA.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   volgens mij heeft hij nooit in een kast gezeten,daar ik hij veel te dik voor.

     /   Reply  / 
 2. jonnie

  Maakt niets uit, wat goed is voor ons land komt vanzelf bovendrijven
  en dat is onder andere Kees Jan de Jager

    /   Reply  / 
  1. Paul

   ja jonnie.Omdat hij zo dik is komt hij vanzelf in het zwembad bovendrijven.De rest is vals,en niet te vergeten DOMHEID.Alle Corrupte Regeringen krijgen altijd Miljarden van onze belastingcenten.Afrika Aruba tot aan de Banken en Griekenland aan toe.Toedeloe jonnie met jouw mooie commentaar

     /   Reply  / 
 3. sportingact

  Eens met Mark. Snel weg bij het CDA en dan ben je echt onze man. En ga AUB niet naar dat enge PvdA, GL of SP. Stap maar lekker over naar de VVD.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   De VVD en CDA is ja precies de zelfde enge club die ons land in de afgrond willen brengen.Alles fors duurder maken tot aan gekte proportie aan toe zeg.Maar wel elke week een vrachtwagen voor geld versturen naar corrupte maffia Regeringen.En de HELE DAG MAAR ONZE BELASTINGCENTEN POEPEN OP BRUSSEL.CDA,VVD zijn Crazy.Straks gaan Cyprus en Spanje en Griekend uit de Euro,en dan gaan ze de verkregen Euro s lekker op een Nederlandse Bank zetten,en trekken ze daar lekker de rente van,,dan zij de VVD en CDA idioten

     /   Reply  / 
 4. Train

  I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around [the banks] will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs.
  Thomas Jefferson, (Attributed)
  3rd president of US (1743 – 1826)

    /   Reply  / 
 5. sportingact

  @ train..Sure..:(

    /   Reply  / 
 6. Dirk Wienholds

  Dat je homo wil zijn móet je zelf weten… Maar als minister heb je e

    /   Reply  / 
 7. sporting

  @ Dirk…..Heb je wat?………

    /   Reply  / 
 8. B van Essen

  Wat een valse nicht is die JK de J zeg.

    /   Reply  / 
 9. Paul

  Kees de Jager was ook voor hij in de Politiek kwam een mooie oplichter met zijn bedrijfje,,allemaal lekkere jongens

    /   Reply  / 
 10. Paul

  zal hij nu ook wel een paar centjes van al die uitgegeven miljarden naar het buitenland,,dachten jullie ook niet

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   Laat die man ‘es met rust!?

     /   Reply  / 
 11. sporting

  Heb heel veel respect voor JK de Jager. En neen, ik ga niet voor de looks maar voor de kwaliteit en dan zal het me werkelijk een rotzorg zijn hoe hij er uit ziet. Het is niet mijn type maar dat heeft er in dit geval helemaal niets mee te maken.
  En Train….kan je je verhaal niet in het Nederlands kwijt? Doe mij een lol. Lekker makkelijk een quote van ene Thomas Jefferson te gebruiken. Heb je zelf ook nog een briljant idee of mening?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>