Donald Trump ziet homohuwelijk niet zitten

De Amerikaanse miljardair Donald Trump heeft gezegd ‘not to feel good’ over zaken als openstellen van het huwelijk.  De in 1946 in New York geboren mediatycoon was zelf drie maal getrouwd en is een potentiële presidents-kandidaat voor de Republikeinen in 2012. Daarover neemt hij in juni een besluit. In The O’Reilly Factor’ zei Trump deze week het geen probleem te vinden dat homo –en lesbokoppels niet dezelfde rechten hebben.

 

‘Ik ben ertegen’, zei Trump. ‘Ik heb er geen goed gevoel bij. En ik denk dat een president niet gekozen moet worden op basis van wel of geen homohuwelijk, want we hebben genoeg veel grotere problemen in dit land.

Lees ook:Homo’s veroorzaken aardbevingen
Lees ook:Running mate Mike Pence: ‘Trump zal LHBT-rechten terugdraaien’
Lees ook:Trump & LGBT’s – The Advocate: ‘Welcome to the Resistance’
Lees ook:Madonna over Trump: ‘Lager kunnen we niet zinken’
Lees ook:Partnerschapregistratie voor homo’s in Brazilië

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Donald Trump ziet homohuwelijk niet zitten

  1. sportingact

    Deze meneer zal nooit president worden. Zelf is hij al 3x getrouwd geweest, dus reeds 2 keer heeft hij de schop gehad. Uiteraard is hij een republikein want daar zit het geld en de elite van de VS. En hoe dom kan je zijn door te denken dat Obama president geworden is voor het homo huwelijk. Het is gewoon een homofoob en hater net zoals Sarah Palin dat is en haar dochter van 18 heeft al een kind van een onbekende? vader. Dus ben ik liever homo dan een achterbakse politicus(ca).

      /   Reply  / 
  2. Janny Hooghout

    Denk dat ik maar eens aan ontwikkelingshulp ga doen: geld overmaken naar het campagne-team van Obama.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>