Raadslid vindt homoseksualiteit tegennatuurlijk

Nico Stoevelaar, raadslid voor het CDA in de gemeente Eindhoven, vindt homoseksualiteit tegennatuurlijk. Hij was de enige in de gemeenteraad die tegen de organisatie van Roze Zaterdag in de lichtstad stemde. Hij noemt het een ‘principekwestie: ‘en ben er dus ook niet voor om dit soort dingen te promoten’. Stevelaar zegt geen problemen te hebben met homo’s die zich kalm houden: ‘Homofilie bestaat, maar je hoeft het niet te bevorderen. Voordat je het weet, zit je met zo’n parade als in Amsterdam.’

 

Eindhoven heeft zich kandidaat gesteld om in 2013 Roze Zaterdag te organiseren. Samen met twintig organisaties wordt nu een bidboek gemaakt. Volgend jaar kiest de Roze Zaterdagorganisatie waar het evenement in 2013 naartoe gaat. ‘Een betere stimulans voor de organisatoren om daar in Eindhoven een groots evenement van te maken, is nauwelijks denkbaar’, reageerde voorzitter Vera Bergkamp van COC Nederland.

Lees ook:Den Bosch en Oss kandidaat voor Roze Zaterdag 2017
Lees ook:Utrecht krijgt Roze Zaterdag 2013
Lees ook:Roze Zaterdag eindelijk in Eindhoven?
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Zwolle wil in 2020 opnieuw Roze Zaterdag organiseren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Raadslid vindt homoseksualiteit tegennatuurlijk

  1. Michael

    ja zeg, en kromme bananen en straight cumcumbers zijn dat ook?

      /   Reply  / 
  2. Mat

    Het celibaat is niet natuurlijk,nooit geweest ook maar kennelijk geen reden om het af te schaffen, doe dat eerst maar eens, waarschijnlijk is er daarna een stuk minder seksueel misbruik binnen de rk-kerk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>